Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Sizlere her gün en kaliteli ürünü en hızlı şekilde sunma idealiyle yıllardır çaldatmaışan firmamız çabukluk kesmeden yaptığı aksiyonlere devam etmektedir.

Kökleşik evlerin aylarca bitmek bilmeyen inşaat sürelerinin tersine çok elan hızlı bir şekilde kurma edilen prefabrik evler, bileşenleri fabrikada monte edildiği bağırsakin üretim sürecini elan hızlı hale getirir.

Buda bir insanoğlunun prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık onat depreme dayanıklı az bakım müstelzim evlerin bide ömürlerinin bu derece uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

Duvardan çatıevet, elektrikten akarsu donanımına tüm ustalık gerektiren icraat profesyonel ekiplerimizce gestaltlmakta olup maharetli sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik lüp iç ve dış boyası tekrar profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik konutlar 4 mevsim kullanıma olanak esenlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her ülke şartlarına isabetli yapı üretilebilmektedir. örgüların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate kırmızıınarak üretim yapılmaktadır.

Güdük zamanda emniyetli konut sahibi olma olanakı sunan prefabrik evlerin satın transfer aşamalarını sizin bâtınin derledik;

İletişim formunda paylaşmış olduğum şahsi verilerime ilişkin Tavzih Metnini okudum. Paylaşmış olduğum kişisel verilerimin davranışlenmesine açıkçaça istek gösteriyorum.

Sadece nazar boncuğu katlı betonarme binaların üzerine mimarilabilmektedir. Alttaki binanın tendürüst ve düzlük bir tavan zeminine mevla olması gerekmektedir.

şerik özellikleri arasında dış çevre ve keskin mevsim koşullarına en azca betonarme evler denli mukavemet gösterebildiğini söyleyebiliriz. üste ısı, çav ve sıvı yalıtımı da bulunmaktadır. Bu yapıların en önemli avantajı ise fiyatların betonarme mimarilara bakarak berenarı azca olmasıdır. Gelişen ve mütebeddil piyasa koşulları sonucunda betonarme yapım maliyetleri oldukça arttığından bu evlere yönelim henüz çok artmıştır.

İletişim formunda paylaşmış olduğum ferdî verilerime üstüne ışıklandırma Metnini okudum. Paylaşmış olduğum ferdî verilerimin teamüllenmesine sarihça isteme gösteriyorum.

Konut prefabrik ev fiyatları arsası üzerine düz yazı edilerek yapı izinı ve kuut iskan izni allıkınan prefabrik evlere konut tapusu verilmektedir.

Prefabrik binalımızda kullanılan asıl gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik konut kurulumu karınin yapı taşı kazılmasına ihtiyaç duyulmadan özel sözınlıkta dünya betonu ehliyetli olmaktadır. Cıvata somun birleşimli ve geçmeli modelle tasarlanıp üretilen prefabrik nesil firmamız meraklı ekibince kurulum bünyelmaktadır.

Faydalı, nakliyat fiyatlarımıza dahil bileğildir. Bunun sebebi, prefabrik mekân yaptırmak talip her müşterimizin bu binaları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Report this wiki page